My.Sizer - meet je ideale maat condooms

Beschikbaar: Op voorraad
€ 1,95
  • Koop 2 voor € 1,59 per stuk en bespaar 33%
  • Koop 4 voor € 1,25 per stuk en bespaar 48%
  • Koop 10 voor € 1,00 per stuk en bespaar 58%
Snel overzicht My.Sizer - meet je ideale maat condooms

Uniek in Nederland: de My.Sizer om je beste maat condooms te bepalen. Er zijn vele maten condooms verkrijgbaar, maar welke past jou het best? Met de My.Sizer weet je het meteen!

Gegevens

De My.Sizer is een unieke gadget om te ontdekken welke maat condooms het beste past.

Het is als een schuifmaatje op bankpas-formaat, waarmee je de breedte meet en zo direct de beste maat condooms af kunt lezen. Want om een condoom te kiezen dat prettig past, makkelijk afrolt, en tijdens het vrijen niet afglijdt of knelt, gaat het niet om de lengte, maar om de breedte (ofwel omtrek).

Op de My.Sizer lees je direct de nominale breedte af. Condoommaten worden weergegeven in nominale breedte, dat is de breedte in millimeters, gemeten als een condoom plat ligt. Wil je na het bepalen van jouw beste maat condooms echt "fine-tunen", dan kun je een pas-pakket condooms bestellen waarin drie verschillende maten zitten. Kies het paspakket met jouw ideale gemeten maat, en één maat smaller en één maat breder. 

Doe je vrienden een lol! Geef een My.Sizer cadeau!

De My.Sizer is niet alleen nuttig om de beste condooms te vinden: geef een My.Sizer aan je vrienden! De reacties zijn vaak eerst hilarisch, maar uiteindelijk vindt zo iedereen een condoom waarmee het fijn is om veilig te vrijen!

Meer informatie

Meer informatie
Standaard verzendwijze Gratis per anonieme brievenbuspost
EAN Nee